Една от водещите лизингови и рент-а-кар компании превърна в традиция лятното си Thank you party за всички корпоративни клиенти и техните служители, които управляват автомобили на Hertz/ Аутотехника. Гост звездата Графа забавлява публиката през цялата празнична вечер, а Ива Екимова изпълни с обаяние сцената на Hertz. 

„Бихме искали да благодарим на всички, че за трета поредна година празнуваме нашето партньорство, щастливи сме, че именно вие сте нашите клиенти – водещите компании на България. Ние от Hertz смело може да заявим, че сме тук, за да ви отведем там, където пожелаете, затова мечтайте смело, изисквайте от нас, ние сме тук, за да отговорим на Вашите очаквания. Hertz е повече от рент-а-кар и лизинг услуга, Hertz е доверие, градено с годините опит и неуморен труд. Hertz е бенч марк и гаранция за качество на предлаганата услуга.“ така приветства гостите на събитието  Елена Калабакова – маркетинг мениджър на Hertz/Аутотехника. 

„Аутотехника ООД стана част от глобално стратегическо споразумение с Alphabet,  компания, която присъства в 28 страни по света и е една от най-големите международни лизингови компании с контролиран автопарк от около 700 000 автомобила. Сключихме споразумение с международна компания за цялостно обучение, създаване на трайни и успешни умения за продажби и удовлетвореност. Успешно затвърдихме позицията си на водещ доставчик на услуги по рент-а-кар и оперативен лизинг, като към края на годината компанията ще контролира автопарк от близо 3000 автомобила спрямо 1500 през 2011 година. Амбициозните ни планове за тази година са да закупим над 900 нови автомобила и стартираме процедура по изграждането на нов логистичен и бизнес център“, коментира Любомир Орачев, финансов мениджър Hertz/ Аутотехника ООД.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации