Автомобилите от марката Aston Martin са главният атрибут във филмите за Джеймс Бонд. Тунинг-ателието Neiman Marcus представи поредния такъв автомобил , в чиято разработка е участвал самият Агент 007.

Името на автомобила е напълно подходящо за филма – 007 DBS Superleggera. Колата разполага със специална оборудване, което носи името Fantasy. В проектирането и разработката на машината е участвал актьорът Даниел Крейг, който играе Джеимс Бонд в последните филми от поредицата.

 

Суперколата е боядисана в тъмно-син цвят, който отлично контрастира с черно-сребристия интериор. Не се съобщава дали има промени в техническите параметри на модела, която означава, че автомобилът отново разчита на V12 двигател с обем 5,2 литра и мощност 715 к.с

 

В специалния допълнителен комплект са включени часовник Omega и билети за премиерата на 25-я филм за Агент 007 – „No Time To Die“ (Няма време за умиране), който ще се появи на големия екран през април 2020 г. Ще бъде произведени само 7 автомобила с пакет Neiman Marcus Fantasy, като всяка от тях ще се продава на по цена от 700 007 долара.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации