Решението каква кола да карате, ако имате бебе, е много важно.

Автомобилът трябва да е безопасен, комфортен, издръжлив и разбира се, да изглежда стилно и модерно.

Ето някои от факторите, които новите родители трябва да имат предвид, когато търсят нов автомобил, както и някои предложения.

Според списание „Forbes“ превозното средство трябва да е максимално безопасно.  Това включва функции като автоматично спиране, помощ при смяна на лентата и предупреждение за челен сблъсък.

Затова ,когато избирате е хубаво да погледнете Застрахователния институт за пътна безопасност и да видите резултатите. Започнете с превозни средства, които имат най-добра оценка за безопасност заедно с високи резултати за всички различни тестове за катастрофа.

Ето и кои други фактори да гледате: да има достатъчно пространство за пътници и багаж, монитор на задната седалка, функции за активна безопасност и система за подпомагане на шофирането при тийнейджъри и млади шофьори (в случай, че имате намерение да карате колата дълго време и бебето порасне и започне да кара).

След тези уточнения, ви предлагаме няколко автомобила, които са подходящия са семейства с бебе.

Chevrolet Equinox

Chevrolet Equinox Premier 2021 Price In Spain , Features And Specs -  Ccarprice ESP

Според Forbes този SUV модел е подходящ за родители с бебе, тъй като се представя добре както в градски условия, така и при шофиране на магистрала.  Двигателят е икономичен 1,5-литров турбо четирицилиндров.

Equinox побира до петима пътници и се предлага с два пълни комплекта LATCH конектори за детски седалки. Отзад зад задните седалки има голямо товарно пространство, което е достатъчно за количка или багаж за семейството. Стандартните функции за безопасност в модела 2020 г. включват система за челен сблъсък, автоматично аварийно спиране, предупреждение за напускане на лентата и напомняне, че има бебе на задната седалка.

Honda CR-V

Honda CR-V Review 2022 | Top Gear

Автомобилът е лидер в средния SUV клас. Той предлага повече пространство за пътниците и по-голям обем за багаж от повечето кои в своя клас и осигурява приятно, лесно и комфортно шофиране.

Мощността идва от турбо 1,5-литров четирицилиндров двигател с мощност 190 конски сили.

CR-V е един от най-икономичните средни SUV автомобили на пазара и получи оценка за надеждност над средната от J.D. Power.

Двата реда седалки побират до петима пътници, а на задната седалка ще намерите два конектора LATCH. Отзад товарното пространство е достатъчно широко и осигурява много място за бебешки принадлежности.

Пакетът Honda Sensing от усъвършенствани помощни средства за водача идва стандартно с всички модели CR-V и включва разпознаване на пътни знаци, спирачки за смекчаване на сблъсък, помощ за поддържане на лентата и адаптивен круиз контрол.

Subaru Forester

Subaru Forester Review, For Sale, Colours, Specs, Models & News | CarsGuide

Според „Consumer Reports“, просторното купе на Forester му е водещ фактор автомобилът да е на върха на списъка за родители на бебе. Възможностите на този малък кросоувър SUV, заедно с комфортното купе и модерните технологии допринасят за неговата привлекателност.

Има два реда седалки и повдигната позиция на седене, която дава на водача отлична видимост към пътя, а задната седалка е една от най-просторните в своя клас. Мощността идва от 2,5-литров четирицилиндров двигател, който развива 182 конски сили. Работи с CVT, за да ви осигури 26 mpg в града и 33 на магистралата.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации