Моделът е представен през 1984 година на изложението в Париж и веднага успява да привлече погледите на всички. Уникалният автомобил се произвежда около 12 години, като от завода са излезли по-малко от 10 000 екземпляра за това време. Смята се, че този толкова търсен и продаван автомобил е един от моделите, които Ferrari произвежда за северноамериканския пазар през 1988 година.
Конкретно за този автомобил се знае, че излиза от завода през март 1988 г. и има изключително рядък цвят – Marrone Metallizzato. Внесен е в САЩ и още през май същата година е регистриран в щата Масачузетс от първия си собственик. При него той остава до 2010 г., след което е обявен за продажба.
Вторият му собственик е негов притежател до 2014 г., а след това автомобилът е закупен от Silverstone Motor Cars, а впоследствие става притежание на International Auto Group.
През 2015 г. автомобилът печели платинена награда на Cavallino Classic XXIV Concours d`elegance, а малко по-късно сменя местонахождението си и се оказва в Мексико.
При първия собственик салонът на автомобила е от кафява кожа, а черното арматурно табло идеално завършва и допълва прекрасната кафява кожа.
Очаква се по време на сегашната продажба автомобилът да бъде изтъргуван за сумата между 150 и 225 хиляди долара.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации