Този месец е един от  специалните, защото ще бъде премиерата на новото поколение на Peugeot 408, което е  специално поради това, че ще бъдат представени не един, а два модела,които ще получат едно и също име. Колата, която ще бъде предлагана на пазара в Китай – ще бъде седан, това разкриват от френската компания.

От марката на Peugeot дори качиха първата снимка на новия модел 408, което представлява повдигнат лифтбек. Техническите му характеристики ще се приближават до европейското 308. Компанията му пък го определят като „модел с гени на SUV и с динамичен силует”.

Интересен факт е, че китайската версия ще получи безрамкова решетка на радиатора. Също така той ще има характерните за новите модели на марката фарове със „зъби” на дневни светлини, а също така ще бъде ново и логото на марката. Китайският седан ще бъде произведен в общото предприятие на Dongfeng –Peugeot.

Друг  факт е, че новото попълнение на Peugeot ще бъде уеднаквено с новия модел на Citroen C4, а премиерата му ще бъде проведена по-късно този месец и така ще изпъкне преди седана за Китайския пазар. Моделът ще бъде продаван само и единствено на Стария континет, а очакванията са той да притежава бензинов и хибридни задвижващи агрегати.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации