Откакто Tesla най-накрая завърши своята гама S-3-XY с Model S, 3, X и Y, продължават слуховете, че Илон Мъск и компанията ще разширят семейството на Tesla. Първо се появиха слухове за EV под 25 хил. Освен няколкото кратки изказвания от Мъск, няма друга официална информация.

При направен преглед на Carscoops се вижда страница, която показва пълната гама автомобили на Tesla, включително и новия Semi и предстоящия Cybertruck. Има и снимки на две мистериозни превозни средства, всяко изобразено под покривало.

 Двата загадъчни електромобила са покрити с чаршафи. Нито един от тях не е с размерите на автобус, така че сме склонни да вярваме, че това е компактният автомобил и пътническият ван. При по-внимателен поглед се вижда късче от предната броня. Това внася съмнение, че става въпрос за ванът на Tesla и неговият митичен компактен автомобил от 25 000 долара, но нищо още не се знае.

Трябва също така да вземем предвид факта, че за Tesla е характерно вдигането на шум около нов модел и оттеглянето  от взетото решение след това. Ако наистина планира достъпен компактен EV, то това превозно средство има потенциала да отговаря на новите правила за данъчен кредит. 

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации