Турската автокомпания Togg обяви цената на новия си модел електрически кросоувър T10X, който е предназначен за продажба в Европа. Тя е 46 хил. евро, което прави 953 хил. турски лири. Онлайн поръчки ще могат да се правят до 27 март, като компанията вече е в готовност да изпраща поръчки към клиентите си на територията на Турция. Следващите страни, в които ще бъде търгуван модела са Франция и Германия. С допълнителните модификации цената се покачва до 51 хил. евро, ако искаме повече екстри. Ако желаем по-голяма батерия сумата набъбва до 60 хил. евро.

Междуосното пространство при T10X SUV TOGG е 2.8м, като има две модификации, като основната разлика между тях е в капацитета на батерията и мощността. Конските сили при първата са 218, като ускорява 100 км/ч за 7.6 секунди.  С едно пълно зареждане на батерията може да се измине 300 км.

Втората версия е с два мотора, като конските сили са 435, като ускорява 100 км/ч за 4.8 секунди. Пробега тук е 500 км, като батерията се зарежда за много по-малко време (до 80% за 30 минути). Доставките на автомобила ще започнат през октомври.

,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации