Наближава най-вълнуващото и изпълнено с адреналин приключение през лято 2019 г., а именно Премиум Рали София – Свети Влас. Датите са 19 – 22 юни. Тази година ралито за суперколи ще премине през София, Букурещ – Румъния, Варна и ще завърши традиционно в Свети Влас. Незабравими партита, нови изпитания и много незабравими емоции за всички участници, предстоят в сезон 2019.  Time-attack този път ще е на писта „МоторПарк“ Румъния, където отборите ще имат възможността да тестват своите пилотски умения и лимитите на автомобилите си. Част от изпитанията в ралито тази година са драг, „точна езда“ и нещо съвсем ново за навигаторите, което засега остава изненада.

Стартът ще се състои на 19 юни от хотел „Маринела“ в София. Там участниците ще започнат своето незабравимо приключение, а феновете на спортните коли ще имат възможността да разгледат и да се насладят на любимите си марки. Тази година Auto Bavaria ще предоставят пилотната кола – BMW M5 с уникален оптичен тунинг.

Традиционно, от Eurolink ще изненадат феновете със селектирани коли, „Талисмани“ на сезон 2019. Какви ще са те, организаторите ще запазят в тайна до старта на ралито. От Tortuga Slots също са подготвили много изненади за участници и публика, с възможност за страхотни награди на TortugaSlots.com. За пета поредна година събитието е подкрепено от Orlen Oil и Benzin.bg, които ще се впуснат в ралито с автомобил с индивидуален дизайн. Събитието се организира със специалната подкрепата на Asset Insurance. Организаторите обещават, че сезон 2019 ще е повече от впечатляващ.

Преди ралито, на 6-ти юни в столичния клуб Theatro ще се състои официалното представяне на сезон 2019. Събитието обещава много емоции, приятелска атмосфера и разкриване на повече детайли за това какво да очакваме от предстоящите събития на Премиум Рали София – Свети Влас. Всеки любопитен да научи повече за това какво предстои в Сезон 2019, както и да се запише за него, може да го направи на: www.premiumrally.com

 

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации