Audi, представиха последната генерация на A6 миналата година, а феновете на марката е нетърпение очакваха Allroad версията.
За щастие на всички ни, тя вече е тук и разполага с повече пътен просвет и леко загрубяла външност, подхождаща й прекрасно.

Немците, смятат да отпразнуват двадесетата годишнина на модела, като ще предложат и специална „20 години Allroad” версия, която да отпразнува представянето на модела, в далечната 1999г.

Същността на новия Allroad е, неговата основа. Комбито, е с 45мм по-високо от нормалния A6 Avant, което предлага 139мм пътен просвет, за по-лесен достъп до тези места на който Allroad би се чувствал у дома.
Колата използва, стандартно адаптивно въздушно окачване, специално настроено за Allroad, което дава възможност за регулиране на височината, в зависимост от обстановката.

В допълнение към всичко останало, A6 предлага, контрол при спускане по наклон и неравности, контрол на скоростта, който поддържа скоростта под 30 км/ч и независими спирачки на четирите колела, които да ви помогнат да насочите колата в желаната посока, докато се спускате по хлъзгави склонове и трудни участъци.

Мощността, идва от трите различни вариации на 3.0-литровия TDI V6 на Audi.
Базовият модел, предлага 228 к.с. и 500 Н.м. Средният Quattro 50 TDI, предоставя на разположение 282 к.с и 650 Н.м. Първенеца в отбора, Quattro 55 TDI, ни дава 349 к.с и 700 Н.м въртящ момент, който според Audi е достатъчен да изстреля комбито до 100 км/ч, само за 5.2 секунди.
Всички модели на Audi A6 Allroad, ще включват меки хибридни технологии и осемстепенна трансмисия Tiptronic.

Отвън, Allroad ще се отличава с уникалната си предна решетка и запазената марка на модела, сивата окраска около калниците.

Audi A6 Allroad 2020, ще започне продажба на европейските пазари този месец, с начална цена от 61 500 евро.

Източник : Audi

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации