Германският производител Mercedes-Benz отбелязва наведнъж два юбилея на своя всъдеход G-Class – самият модел навършва 40 години, а първата AMG-модификация – 20 години. Затова и специалната версия G-Class Stronger Than Time (По-силен от времето) ще се предлага в 3 модификации – бензинова G500, дизелова G400d и спортна AMG G63.

Технически машините се отличават, като напълно повтарят серийните версии. В дизайна все пак има нови елементи, като първите два варианта ще получат допълнителен AMG-пакет, 20-цолови джанти, премиум аудиосистема, люк на покрива и степенки от неръждаема стомана.

 

В оборудването на всъдехода влизат още „нощен“ пакет, включващ черни огледала, тонирана оптика, система за кръгово наблюдение с камери, кожен салон в 3 варианта, прожектиране на емблемата на марката на земята до автомобила и адаптивен круиз-контрол.

 

За „напомпаната“ AMG-версия е предвидена хромирана решетка на радиатора, хромирани степенки, нови тръби на изпускателната система, хромирани елементи по броните и огледалата, 22-цолови джанти и карбонови елементи в салона.

 

Засега от Mercedes не съобщават цените на автомобила, като се очаква това да стане през есента. Тогава ще стартират и продажбите.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации