Изключително популярният модел на Nissan – Juke, най-после получи новото си поколение, като субкомпактният кросоувър от години задава модата в своя клас, въпреки противоречивия си дизайн.

Новата генерация на Juke дебютира с по-изчистен дизайн на предницата, като отново е налице характерно за модела оформление на стоповете и цялата задна част. И в сравнение с предшественика му новият Juke прилича повече на концептуален модел, а не на автомобил с компромисни решения, за да се хареса на купувачите на колкото се може повече пазари.

В интериора се появяват по-конвенционални решения, включително и отказът от централната конзола, оформена като резервоар на мотоциклет. Цялото арматурно табло е издържано в стилистиката и формите на новия Nissan Sentra.

На дължина Juke е нараснал с почти 7 сантиметра до 4,21 метра, по-широк е с 3,5 сантиметра до 1,8 метра, но височината му си остава 1,6 метра. Обемът на багажника е нараснал с 20%, пътниците на задния ред седалки вече разполагат с 5,8 сантиметра повече в областта на коленете, тъй като досега отзад беше малко тесничко.

Новият Juke идва в Европа с 1-литров 3-цилиндров бензинов двигател с турбо и мощност 117 конски сили, който се предлага с 6-степенна механична кутия или с 7-степенна трансмисия с два съединителя.
Вече е факт и ново ниво на оборудване – N-Design, при което клиентът може да си избира цветът на купето, покрива и дори цветът на кожената тапицерия в интериора. А различните елементи в екстериора включват различни декоративни акценти, включително и на джантите, които са вече 19-инчови.

На пазара у нас новият Juke трябва да се появи преди края на 2019 година.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации