[URIS id=2160]

Какво е детайлинг? Как да изглежда автомобилът ви като нов? Какви са правилните автомобилни козметични препарати? На всички тези въпроси, а и на хиляди други могат да отговорят едни момчета, захванали се с нелеката задача да наложат един нов стандарт върху грешно установения. Detailing Bulgaria e един проект, създаден от автоманиаци заради нуждата колите им да изглеждат лъскави, чисти, защитени и неотразими постоянно.

 

Фирмата Detailing Bulgaria се занимава с внос и дистрибуция на професионални препарати за поддръжка на автомобили и детайлинг компоненти. Детайлингът е процес, при който посредством професионална намеса на обучено за това лице, с помощта на специализирани препарати се подготвя автомобил до състояние дори надвишаващо това, когато е бил чисто нов. Става въпрос за полиране, премахване на несъвършенствата от лаковото покритие, почистване и подхранване на кожен салон, нанасяне на защитни компоненти. В чужбина този вид дейност от години набира последователи и все по-често виждаме изграждането на детайлинг центрове, превръщащи автомобилите в експонати. В България също има почва за това и хората, които го изискват, не са никак малко. За тях Detailing Bulgaria освен качествени препарати предлага и услуги по третиране на техния автомобил.

 

За другата част, които сега четат тази статия и мигат с недоумение, ще продължим нашето въведение в света на детайлинга. При измиване на автомобила, тъй като на автомивките се използват потресаващо лоши препарати, автомобилът ви получава моментално порция увреждане. Използва се препарат, наречен „безконтактно“, при който просто се напръсква

автомобилът с него, отмива се с вода и се подсушава. Това е меко казано грешно. За едно качествено външно измиване имаме няколко стъпки. Започваме с препарат за предизмиване, който прави автомобила в пухкава пяна, която разгражда мръсотията, без да уврежда нищо, най-малкото, защото е с ниско или липсващо pH. Продължаваме с препарат за джанти, разтварящ феродовия прах, метални частици, както и общата мръсотия. Без такъв продукт е нужно да свалите джантата и да я миете часове, за да получите същия ефект. Стъпките продължават с основно измиване с шампоан с вакса и подсушаване с меки и добре абсорбиращи микрофибри. Това може да си го направите и сами пред къщата ви или на автомивките на самообслужване, просто са ви необходими няколко препарата. Предполагаме цените парите, които сте дали за така желания автомобил и не искате той да изглежда зле само след месеци. Detailing Bulgaria предлага за вас най-големия онлайн магазин точно за тези продукти и много други. Фирмата е официален и ексклузивен представил на върховите марки Wolf’s chemicals и Good Stuff за България и съседни държави. В продуктовата гама може да намерите и перлата в света на детайлинга – Meguiar’s. Това е американска компания, дала началото на детайлинга още през 1901 г., полирайки първоначално мебели, впоследствие самолети и автомобили. Сега в момента са бранд номер 1 в света. Цялата им И да я поддържаме в това състояние, докато я имаме, има решение, нарича се детайлинг продукция можете да откриете на www.detailingbg.com. Не трябва да забравяме британския бранд Valet Pro и най-големия производител на свръхкачествени подложки (падове) за полир машини – Flexipads, на чиято фирма Detailing Bulgaria държи правата за Балканите.

 

Настъпвайки сериозно на пазара, Detailing Bulgaria имат амбицията така казано да ограмотят българските потребители и да им покажат как трябва да бъдат поддържани техните автомобили. Също така ще е чудесно, ако повече автоцентрове понамалят маржа си печалба и започнат да третират чуждото имущество подобаващо. В плана за година напред Detailing Bulgaria споделят пред TopGear, че подготвят своя собствена марка, която ще предложи на потребители качество и добра цена.

С коректност и бързина на доставките в рамките на максимум два дена Detailing Bulgaria успява да удовлетвори клиентските нужди както на краен потребител, така и на всички големи детайлинг центрове в страната, дано продължават в същия дух.

 

Ние от TopGear с радост пишем тази статия, виждайки амбицията и перфекционизма на екипа на Detailing Bulgaria. Очаквайте тепърва нашите съвместни проекти, свързани с обучителни статии и участие в събития.
Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации