През юни в TopGear ставаме по-практични и здравомислещи и тръгваме в търсене на най-добрия SUV на планетата, като изправяме в едни срещу други в мега-тест всичко от Dacia Duster до Bentley Bentayga. Неее… Въпреки, че вече сме на години, TG е едва на 10, а днес е първи юни! За това и в този брой ще ви забавляваме в типичен за нас стил с много дивотии. Крис Харис например пързаля Ferrari FXXK за над 4 милиона. На собствената ни писта изправяме Alfa Romeo Giulia срещу директните и конкуренти от BMW и Jaguar.

В тестове се сблъскваме здраво с бъдещето с електрическите гами на BMW и VW, поставяме SUV гамата на Ford в еднакви предизвикателства, за да ги преценим, приключенстваме с хеликоптер и Nissan X-Trail, доставяме си удоволствие от шофирането с две BMW-та и дори караме Ferrari GTC4 Lusso T.

На страниците на списанието ви предстои среща и с един голям шампион във F1 и създадената от него супер-кола – Емерсон Фитипалди.

Поставяме черешката на тортата с продължаващите празненства по случай нашата 10 годишнина с галерия със специална селекция от най-специалните кадри през това специално и вълнуващо за нас десетилетие.

Днес е първи юни, а какъв по-хубав начин да го отпразнуваме с брой 164 на BBC Top Gear в ръка?! Дерзайте…
Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации