Избраният за Многофункционален автомобил на годината в България Isuzu D-Max допълва своите успехи с титлата „Най-надежден пикап“ от наградите Professional Pickup & 4×4. Жури в състав от дванадесет „Пикап професионалисти“ проведе тестове с пикапа при нормални пътни условия и при офроуд условия, и беше впечатлено от здравината и прочутия работен характер.

Представен през 2017 г., новото поколение на Isuzu D-Max работи с нов 1.9 л. дизелов двигател с турбокомпресор, който запазва капацитет на теглене до 3.5 тона и над 1 тон полезен товар, като в същото време осигурява по-тихо, спокойно и икономично управление.

 

Редакторът на Professional Pickup & 4×4, Лиъм Кембъл коментира наградата: „Isuzu е призната марка за своята здравина и надеждност още от дните на Trooper, и нашето проучване потвърди този факт. Изследването бе проведено сред 407 собственици на пикапи и D-Max спечели първото място.

 

„Това е страхотна новина за Isuzu, тъй като надеждността е от особена важност за собствениците на пикапи, много от които използват пикапа за различни цели.“

 

Изпълнителният директор на Isuzu United Kingdom, Уилям Браун, коментира: „Истински се гордеем да получим тази награда, защото тя засилва позицията на D-Max като най-надежден автомобил в сектора. Истински се радваме, че професионалисти от различни индустрии признават сериозния труд на Isuzu United Kingdom за създаването на страхотен продукт.“

 

Наградите Professional Pickup & 4×4 са единствените награди, които се присъждат от истински професионалисти, направили тестове в условия, които точно симулират условия от реалния живот.

 

Наградата за надеждност следва успешна година за новото поколение на D-Max, който получи и приза “Пикап на годината за 2018“ от списанието WhatVan.

 
Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации