Малките автомобили стават все по-предпочитани в големите градове, където е претъпкано с коли и местата за паркиране са кът. Или поне в Западна Европа със сигурност е така, това е един от начините за справяне с трафика. Малкият Elaris Pio ,произвеждан в Германия, може да бъде ваш срещу базовата цена от €21 900.

Малкото електрическо возило е дълго едва 2810 мм, широчината му 1540, а височината – 1555 мм. Междуосието пък е точно 1765 мм. Под предния капак на модела с две врати има електромотор с мощност 49 конски сили и 110 Нм. Благодарение на батерията от 27 kWh, пробегът в градски условия е 225 км, а средната консумация на ток е 14,8 kWh/100 км. Максималната скорост е 105 км/ч. Говорим за градски условия, но трябва да имаме предвид, че този автомобил става само за такива, той определено не е подходящ за извънградско пътуване.

Симпатичният автомобил се предлага в син, сив, бял или черен цвят. В оборудването има включен климатик, мултимедийна система с 8,3-инчов сензорен екран и 7,8-инчов приборен панел. Сред другите екстри са Bluetooth, камера за задно виждане, ABS и контрол на дистанцията при паркиране.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации