Volkswagen Grand California е един от най-известните модели на фабрични кемпери на известната автомобилна марка. Той е оборудван с баня, тоалетна и спокойно в него могат да се разположат 4 човека. Като допълнителна екстра може да се посочи наличната система за правене на лед. Това обаче не са най-големите предимства на кемпера, а факта че вози изключително леко и сигурно.

При проектирането му автомобилните инженери са използвали за прототип Crafter, като има дълга и къса версия. Втората е семейна, като едното легло се намира над предните седалки, а другото е в задната част на колата. При другата му версия леглото е едно, но с много по-големи размери, което го прави и по-тежък. Ще ви трябва и шофъорска книжка С категория.

Другата му екстра, макар и на пръв поглед незначителна, е наличието на комарници на всички прозорци. В товарната част има място за кабели и две газови бутилки. Има и допълнителен акумулатор. 110 литра е вместимостта на резервоара за вода. Разполага с двулитров турбодизел с 177 конски сили.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации