В ново открия клуб Theatro в София се проведе официалната премиера на филма за Премиум Рали София – Свети Влас Сезон 2018. Заведението се отличава с иновативна, креативна и интригуваща концепция, съчетаваща емоцията от това да се наслаждаваш на любими парчета, изпълнени на живо от бенд и музикални звезди. Амфитеатралната обстановка, както и разнообразната програма допринесоха за една различна атмосфера по време на цялата вечер.  Специално доработено екстериорно и интериорно Porsche 911 на Donchev Sport, Audi R8 Plus, модифицираната BMW M4 на Tuning.bg и редица други страхотни автомобили можеха да се видят в сърцето на София пред клуба. Премиерата започна със завладяваща презентация на Energy Sports, които запознаха гостите с иновативни за българския пазар продукти, а именно сглобяеми мултифункционални подови настилки. Спортните настилки могат да се използват както за игрища, така и за гаражи, напълно преобразяващи техния вид.

Екипът на Премиум Рали София – Свети Влас запозна присъстващите с благотворителната им кауза през тази година, която цели да помогне на самотни възрастни хора в обезлюдени райони на Северозападна България. Основната идея на благотворителността е да не се подценява моралната помощ, с която всеки от нас би могъл да допринесе. 

Другото спортно събитие на Премиум Рали София – Свети Влас – Racetrack Experience 2018, се проведе на пистата Серес в партньорство със SpeedSector, очаквайте репортажа ни от там.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации