Екипът на Премиум Рали София – Свети Влас разкри подробности за Сезон 2019 по време на едно специално парти, което разтърси Theatro Club на 6-ти юни. Със своето откриване клубът се превърна в любимо място на стотици. Една от причините е уникалната концепция – Theatro предлага съчетание от live концерт и вълнуваща клубна вечер – в едно! Всеки четвъртък, петък и събота, той става убежище за ценителите на добрата музика и стойностните моменти на забавление.

 

Четвъртък, 6-ти юни, беше особено вълнуващ за всички автомобилни фенове и почитатели на нощните забавления. Те се насладиха на готините коли пред Theatro, гостоприемството на клуба и незабравимото парти. Benzin.bg и Orlen Oil представиха брандираната изцяло с индивидуален дизайн Alfa Romeo 4C. От Auto Bavaria – официален М дилър, също показаха нещо впечатляващо, а именно BMW M5, която тази година ще е пилотна кола в предстоящото Рали. Организаторите разкриха и една от колите „Талисмани“ в Сезон 2019 – Mercedes-Benz G 65 AMG Edition One, един рядък автомобил, предоставен специално от дългогодишните партньори на Ралито Eurolink.

 

Мероприятието бе посетено от над 200 избрани госта: участници, партньори и приятели на Премиум Рали София – Свети Влас. За тях бе подготвена специална програма, по време на която бяха разкрити детайли за маршрута и изпитанията в предстоящото Рали. Организаторите разказаха и за събитията, които планират да осъществят през 2019 година – очакваме ги с нетърпение!

 

За първи път бе представено и официалното видео от изпълненото с много вълнуващи моменти Supercars Meeting 2019, което се проведе на 10-12 май, съвместно със SpeedSector в Гърция.

 

Премиум Рали София – Свети Влас стартира на 19-ти юни от Хотел „Маринела“ в София и ще финишира на 22-ри юни в Свети Влас. Основните дестинации в Ралито тази година са София, Букурещ, писта МоторПарк Румъния, Варна и Свети Влас. В момента има само 5 свободни места за участие и всеки желаещ да стане част от това вълнуващо приключение, може да го направи на: www.premiumrally.com.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации