Нов играч се присъединява към света на електрическите хиперколи, при това изглеждащ доста обещаващо. Автомобилът е творение на базираната в Калифорния компания Drako, като неговото име е съставено от само три букви – GTE.

GTE разполага с четири електромотора (по един на всяко колело), които успяват да произведат чудовищните 1200 к.с. и батерия с капацитет от 90 кВтч, която идва стандартно с 15 КВт бързо зарядно. С помощта на разработена в Нюрбургринг torque-vectoring технология, колата е в състояние да регулира въртящия момент на всяко колело, до над 1000 пъти в секунда. Очакваната максимална скорост е 331 км/ч.

В комбинация със задвижването, колата разполага с окачване от  Öhlins, а задачата по спирането е поверена на Brembo. Купувачите могат да избират между 20-инчови колела, обути с Michelin Pilot Sport 4S или пистово ориентираните 21-инчови колела с Michelin Pilot Sport Cup 2s. Шасито се доставя от Fisker, а най-интересното е, че плановете на фирмата са това да бъде шосейно-легален хиперкар, който спокойно да може да побере четирима души и известно количество багаж.

Компанията планира да създаде само 25 броя от модела, а очакваната цена е приблизително 2 200 000 лева, като доставките се очаква да започнат през 2020 година.