Преди няколко седмици, изпълнителният директор на Ferrari Луис Камилери обяви планове за две световни премиери, планирани да бъдат представени по някое време през септември, но за да запази елемента на изненадата, не бяха дадени имената на моделите.

Въпреки това, бъдещите продукти трудно могат да бъдат запазени в тайна в наши дни, особено когато автомобилните производители канят потенциалните купувачи да видят колите, преди реалните им официални дебюти.

Потребителят на форума Ferrari Chat с име “Trax”, публикува в социалните мрежи снимка на две преспапиета, изобразяващи силуетите на предстоящите автомобили на Ferrari.

Въпреки че под силуетите неясно е написано „V12 Spider” и “V8 Spider”, можем да различим, че те са кабрио версиите на F8 Tributo и 812 Superfast. Към момента официалните имена не са известни, въпреки че според слуховете, моделът задвижван от V12, ще се нарича „812 GTS“ и ще бъде разкрит на 9 септември. Кабрио версията на F8-цата, трябва да се появи на 24 септември, според член на форумите на FC.

https://www.instagram.com/p/B17SAZwpm2E/?utm_source=ig_web_copy_link

Източник: „Trax“‘/Ferrari Chats

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации