Развитието на автомобилния пазар често поставя кандидат-купувачите пред интересен избор: нова кола или втора ръка, но с по-богато оборудване или по-интересни характеристики? Няма еднозначен отговор на този въпрос, всеки си решава сам.

TG не може да реши вместо вас, но пък ви предлагаме сериозна тема за размисъл, макар и прегледът да важи за извънредно богатия британски пазар, като това важи и за ценовите категории. Но важното тук са принципите на подбор, а когато купувачът е наясно какво иска, всичко става по-лесно.

Освен това, сравняваме някои от най-интересните субкомпактни модели на европейския пазар – Fiesta на Ford, Clio на Renault и Corsa на Vauxhall (още една особеност на британския пазар). И се заравяме сериозно във философията, вложена в GR Yaris – Томи Макинен и японската компания имат страхотни идеи за разместване на пластовете при хот хеч моделите, като резултатите ще са много интересни.

Подготвили сме ви и разходка с Lambo SVJ Roadster, както и връщане назад във времето с някои изключителни модели на Citroen, които илюстрират развитието на френската марка.

Този месец при нас е и легендарният японски тунинг майстор Казухито Нагата, като „Смоуки” както е прякорът на заклетият пушач е специалист в доработките на различните поколение GT-R на Nissan. И докато сме още на темата за легенди – ценна среща в рубриката Ретро с автомобила, който Брус Макларън е искал да произвежда серийно.

Звучи страхотно, нали? Ще намерите всичко това и още интересни четива в новия брой на BBC TopGear България.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации