Специализираната в производството на зимни гуми компания Nokian показа WR SUV 4, предназначени за кросоувъри. Сред предимствата да новия продукт са отличното управление върху киша и стабилното представяне във внезапно променящите се метеорологични условия.

Технологията на Nokian Tyres Climate Grip Concept овладява внезапните промени в пътните условията и осигурява безопасно придвижване през зимата.

 

Nokian WR SUV 4 предлагат отлично сцепление върху мокра настилка и безупречно управление при обилни валежи и кални пътища. Здравата и издръжлива структура,  комбинирана със специално подсилените страници, гарантира отлична стабилност на гумата и устойчивост на удари и нарязвания, които могат да се появят по време на шофиране.

 

Новите гуми се предлагат в категории за скорост H (210 km/h), V (240 km/h) и W (270km/h), а обширната селекция покрива 57 продукта от 16 до 21 инча. Новите Nokian WR SUV 4 ще бъдат достъпни през есента на 2018 г.

 

Насочената шарка на протектора  с компютърно оптимизирани ламели осигурява максимална ефективност във вариращите зимни условия. Шарката на протектора е конструирана за SUV автомобили с високо ниво на представяне и гарантира стабилно усещане при шофиране. Непрекъснатото централно ребро осигурява стабилност на гумата на всякакви повърхности, особено при висока скорост.

 

Обширната и гъста мрежа от ламели в краищата на гумата увеличава стабилността и подобрява управлението. Острите зигзагообразни ръбове по краищата на гумата се отварят и затварят по време на спиране и ускорение, подобрявайки сцеплението на мокра настилка. Ламелите отстраняват водата от повърхността на пътя, добавяйки стабилност и сцепление на кални и мокри пътища. Дълбоките, но  подсилени ламели в центъра на  раменния блок на гумата, подсилват блоковете на протектора, което води до прецизно и адаптивно управление.

 

Стъпаловидните канали между раменете на гумата и централната зона с оформени зъбци с технологията Snow Claws подсигуряват максимално сцепление на сняг и стабилност при висока скорост. “Снежните нокти” ефективно се захващат за пътната настилка, когато карате в мек сняг или на други меки терени. Освен добавянето на сцепление на сняг, този дизайн  подобрява усещането за шофиране при завиване и смяна на пътните ленти.

 

Полираните основни канали, придават на гумата стилен вид, но също имат и своята функция. Те ефективно премахват водата и кишата от повърхността на гумата, придавайки й модерен вид.

 
Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации