Ето как ще изглеждат моделите на Opel около средата на следващото десетилетие.

Една година след влизането на компанията в семейството на PSA, Opel пусна този тийзър, показващ името на новия модел – Opel GT X Experimental. Това ни показва идеите на производителя за външния вид на автомобилите в бъдеще. Ще видим цялата концепция до края на тази година.

Както се вижда на видеото, изгледът на колите на Opel в средата на следващото десетилетие е коренно различен от този, който се предлага в момента на пазара. Показана ни е само предницата засега, а виждаме сериозни промени, като една от тях е т.нар. „Visor“ – елемент вдъхновен от каска за мотор, обикалящ голяма част от предната част на автомобила.

Оpel засега не са споменавали нищо относно задвижващата система, но представеното видео показва, че ще става въпрос за електрическа мощност. Виждаме символа за оставащ заряд на батерията, гласящ 475км, при положение, че не е напълно зареден, което ни навежда на мисълта, че обсегът ще е повече от това. Липсата на традиционната предна решетка също подсказва за плановете на Opel да не слагат двигател с вътрешно горене в новия модел.

Очакваме да видим цялата концепция тази есен, но първият модел, използващ новия дизайн ще дойде на пазара поне след няколко години. Може би става въпрос за Astra, насрочена за 2020г.?

Интересно е да видим развитието на Opel под чадъра на PSA и как промените ще се отразят на компанията.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации