След само три години на пазара, Ford Escape вече е с промяна на дизайна в предната част. Според производителите тя вече е „по-престижно изглеждаща“. Предницата на компактния SUV е преработена с нови светлинни елементи, ревизиран преден капак и актуализиран дизайн на предната броня.

Решетката на Escape 2023 се простира по-широко в предния край от тази на модела от 2022 и сега носи овалната емблема на Ford, която преди беше поставена върху капака на колата. Моделите от по-висок клас се предлагат със светлинна лента, която свързва фаровете, като минава през горната част на решетката.

Гамата Escape е променена, за да включва базови, Active, Platinum, PHEV и нови нива на оборудване ST-Line. ST-Line е спортно изглеждащо предложение, което заменя черната пластмасова облицовка на долната част на каросерията на Escape с алтернативи в цвета, придавайки му по-изискан вид.

ST-Line е с уникални 18- или 19-инчови джанти и може да бъде закупен с черна тапицерия от изкуствена кожа с червени контрастни шевове.

Информационно-развлекателната система Sync 4 на Ford също е част от моделите за 2023 година. Системата, която е способна на актуализации по въздуха, включва безжични Apple CarPlay и възможности за Android Auto, показани на голям 13,2-инчов дисплей е внедрена във всички нови модели, с изключение на базовия.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации