BMW Concept 4 е повече от една решетка

10 September 2019 14:40
BMW Concept 4 е повече от една решетка
Източник: BMW
BMW Concept 4 е повече от една решеткаBMW Concept 4 е повече от една решеткаBMW Concept 4 е повече от една решеткаBMW Concept 4 е повече от една решеткаBMW Concept 4 е повече от една решеткаBMW Concept 4 е повече от една решеткаBMW Concept 4 е повече от една решеткаBMW Concept 4 е повече от една решетка
Прочетете повече за:
Франкфурт 2019БМВBMW Concept 4BMW i4
BMW представи Concept 4 във Франкфурт днес, като радиаторната решетка на концепта се оказа голямата тема за дискусия. Ясно е, че оформлението й е повлияно от историята на компанията – 328 Coupe и 3.0 CSI, но въпреки това не се оказа убедителен аргумент за всички.
Е
стествено, Concept 4 подсказва какво да очакваме от следващата 4 серия Coupe, както и може би очакваното i4.

В последно време изборът на дизайн на радиаторните решетки – новата 7 серия и Х7 са примери за това, е нещо, с което

BMW успява да провокира. Същото важи и за дизайна на фаровете, както и линиите на каросерията.

Все още няма информация относно задвижването, но се очаква както задно предаване, така и 4х4 и гама от 4- и 6-цилиндрови бензинови и дизелови двигатели. И естествено, електрическа версия. А ако част от дизайнерските решения от Concept 4 бъдат пренесени и при М4, то дизайнът му най-вероятно ще е повече от агресивен.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ