BMW ни показват разликата между видовете гуми

14 October 2019 08:20
BMW ни показват разликата между видовете гуми
BMW ни показват разликата между видовете гумиBMW ни показват разликата между видовете гумиBMW ни показват разликата между видовете гумиBMW ни показват разликата между видовете гумиBMW ни показват разликата между видовете гумиBMW ни показват разликата между видовете гуми
Прочетете повече за:
BMWГуми
BMW създадоха видео, което ни показва как точно изглеждат нещата, когато разполагате с подходящите гуми за дадените условия. Видеото ни показва, защо точно правилният тип гума е изключително важен за вашият автомобил.

Гумите обикновено попадат в три основни категории: летни, зимни и всесезонни. Всесезонните гуми не са особено добри в едно нещо, което означава, че може да ги използвате през цялата година, но никога не постигате оптимални резултати.

Истина е, че гумите не са най-вълнуващата част от автомобила, но те са една от най-важните, що се отнася до производителността и безопасността, затова не бива да пестим средства именно за тях.Източник: BMW в YouTube

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ