1 милион лири за снимки на Михаел?

23 January 2020 10:51
1 милион лири за снимки на Михаел?
Източник: TopGear
Броени дни след рождения ден на 7-кратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер, папараци предложиха на британските издания негова снимка за 1 милион лири. Германецът претърпя тежко падане на ски в края на 2013 година, като след това му бяха направени няколко животоспасяващи операции, а семейството му наложи пълно медийно ембарго върху възстановяването му.

Съпругата на Михаел Корина и мениджърът му Сабине Кем на няколко пъти в последните години заплашиха със съд издания заради публикуването на неодобрена от тях информация за Шумахер. 

Според британския вестник The Mirror, Корина Шумахер е информирала полицията, че все още неизвестни фотографи предлагат на медиите снимки на Михаел, като цената е 1 милион лири. Източниците на изданието твърдят, че снимките са „актуални”, но едва ли ще се намери вестник или списание, които да ги публикуват. Става въпрос за кадри на Михаел на леглото му, тайно заснети в дома му в Женева. 

Последните месеци донесоха окуражителни новини за феновете на Михаел, след като няколко негови приятели, сред които и президентът на ФИА Жан Тод потвърдиха, че състоянието му се подобрява, но отново никой не се ангажира с по-конкретна информация.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ